ЗА ЖЕНИ

Хранителни добавки за женско здраве и красота

Бременност, менструация, инфекции на пикочните пътища, менопауза или вагинални проблеми: тялото на жената често е подлагано на изпитания през различните етапи от живота на дамите. Между аминокиселини, витамини и минерали: организмът трябва да се подсилва от време на време, но и да бъде защитен.

Изправени пред хормонални нарушения, жените се нуждаят от специфично лечение, за да останат здрави и да запазят жизнеността си. На помощ идват хранителните добавки за жени, които представляват селекция от витамини, минерали и добавки, които са специално създадени за уникалните нужди на жените, стабилизирайки и балансирайки функциите на организма.

За облекчение на хормоналния дисбаланс при менопауза или по време на менструация се препоръчват хранителни добавки с натурални съставки, които се предлагат под формата на капсули и таблетки.

Добавки за здравето на жените

Жените са биологично предразположени към липса на някои основни хранителни вещества, с подходящите добавки те могат да се чувстват млади и здрави!

Бременност

Хранителните добавки при бременност и кърмене съдържат важни витамини и минерали, фолиева киселина, холин, витамин Д, омега-3 мастни киселини и други, които спомагат за укрепването на женския организъм в този така важен период от живота им. След раждане се предлагат различни хранителни добавки за кърмене, които поддържат лактацията на кърмещите майки.

Мултивитамини

Предлагат се добавки с над 40 витамини и минерали, които укрепват имунитета, спомагат за по-добрата работа на метаболизма, здравината на костите, здравето на гърдите, храносмилателния тракт и други. Тялото ви се нуждае от калций, магнезий, цинк, желязо, витамини от група В и много други, които можете лесно да си набавите с помощта на мултивитамините.

Грижа за красотата

Почувствайте се по-млади с хранителни добавки с естествени съставки, които спомагат за по-здрави нокти, по-гладка кожа и блестяща и еластична коса. Те съдържат основни хранителни вещества за възстановяване на кожата и подобряване на цялостния вид. Колагенът и хиалуроновата киселина са изключително важни натурални съставки, които забавят стареенето на кожата и я поддържат по-здрава, опъната и гладка.

Менопауза

Някои от симптомите, които придружават менопаузата са промени в настроението, горещи вълни, безсъния. Облекчете тези неприятни и трудни за контролиране симптоми с хранителни добавки за менопауза, които съдържат различни екстракти като черен кохош, жълт кантарион, витамин Д, омега 3, антиоксиданти, витамини и минерали.

Женско либидо

Ползите от приема на хранителни добавки за женското либидо спомагат за повишаване на желанието на полов контакт, намалява кръвното, пречистват кръвта, редуцират камъните в жлъчката и имат благоприятно въздействие върху щитовидната жлеза. Те съдържат естествени съставки като плевели разгонен козел, дамиана, мака, пасифлора и авена сатива, които допринасят за поддържане на нормална сексуална функция при жените.

За отслабване

Основното свойство на хранителните добавки за отслабване е да регулират килограмите, да освобождават задържаното количество вода, както и да забързат метаболизма и да стимулират обмяната на веществата. Ключови съставки са кофеин, джинджифил, зелен чай, мака, тирозин, гуарана, хром и йерба мате.

марки
Подреди по