Зеленоуста мида гел 125мл

  • Марка: PERNATON

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Зеленоуста мида гел:
✔трайно намаля болките в ставите;
✔помага за възстановяването на ставните хрущяли;
✔повишава гъвкавостта на ставите и спомага за подвижността;
✔намалява отоците в ставните капсули;
✔силен противовъзпалителен ефект;

Продуктът съдържа 100% натурална зеленоуста мида, съчетана с натурален глюкозамин. Формулата е предназначена за масаж, който има свеж и изстудяващ ефект. Гелът има лек и приятен аромат, не лепне и се абсорбира бързо.

Зеленоустата мида се среща във водите на Нова Зенландия. Тя е богат източник на важни за ставите вещества. Най-висок процент от състава й е глюкозаминът, който е ключов в строежа и функциите на ставите, хрущялите и съединителната тъкан. Други компоненти от състава са ненаситени мастни киселини омега-3, хондроитин сулфат, хиалуронова киселина, комплексни протеини, полипептиди, минерали и витамини. Лекари и много хора по света, използвали зеленоустата мида, споделят едно мнение за лечебните й свойства – тя е изключително силно средство за облекчаване на възпаления и заболявания на ставите. Поради силно противовъзпалителният си ефект, тя е върнала подвижността на много хора. Зеленоустата мида е уникална, защото е напълно естествен натурален продукт, като може да реши всички ставни проблеми.

Начин на употреба:
Втривайте в съответните области, при които изпитвате болка - като врата, раменете, гърба, лактите, ръцете, коленете, краката и стъпалата. Може да се използва спокойно няколко пъти на ден. Втривайте леко, докато гелът се абсорбира.

Предупреждение:
Продуктът е предназначен само за външна употреба, като не използвате върху открити рани. Избягвайте контакт с очите. Гелът не е подходящ за малки деца.

Цени на доставка
Състав
Цени на доставка

Доставка до офис на Спиди - 4лв
Доставка до адрес със Спиди - 5.20лв

Доставка до офис на Еконт - 4лв
Доставка до адрес с Еконт - 5.40лв

Поръчки на стойност над 60лв безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди. Поръчки на стойност над 80лв безплатна доставка до адрес.

Състав

Състав:
Вода, изопропил алкохол, каприлов капиев триглицерид, хидрогенирано рициново масло, ментол, трометамин, карбомер, екстракт от зеленоуста мида, глюкозамингликаните, масло от борови иглички, масло от розмарин, масло от евкалипт, масло от лимон, масло от сладко-горчиви портокали, алкилов акрилат, линалол, цитрал.