Количката е празна


Марки

ЗДРАВОСЛОВНИ БИО ХРАНИ

100% натурален био кокосов конфитюр 330г 100% натурален био кокосов конфитюр 330г 18,00 лв.
100% натурален био кокосов конфитюр с какао 330 г 100% натурален био кокосов конфитюр с какао 330 г 18,00 лв.
TIANA Био Кокосова Манна 350 г TIANA Био Кокосова Манна 350 г 26,95 лв. 24,99 лв.

Био кокосово масло сурово екстра върджин TIANA Био кокосово масло сурово екстра върджин TIANA 39,00 лв.
Coconut Merchant  Био кокосово масло Coconut Merchant Био кокосово масло 38,00 лв.
TIANA био кокосово брашно 500 г TIANA био кокосово брашно 500 г 16,00 лв.

Tiana био суров кристализиран кокосов нектар 250 г Tiana био суров кристализиран кокосов нектар 250 г 17,00 лв.
Немалцован хлъзгав бряст 454 г Немалцован хлъзгав бряст 454 г 25,00 лв.
Нов Рейши на прах 100 гр Рейши на прах 100 гр 16,95 лв.