Убиквинол 100мг 50 капсули

  • Марка: SOLGAR

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Убиквинол Solgar:
✔благоприятства кръвообращението в тялото;
✔увеличава енергията на клетките на сърдечния мускул и предпазва от заболявания на сърдечната система;
✔поддържа нормални нива на холестерол;
✔предпазва от високо кръвно;
✔защитава организма от негативните последици на действието на свободните радикали;
✔забавя процеса на стареене.

Източник на активната, редуцирана форма на коензим Q10 – убиквинол, произвеждана от клетките и усвояваща се много добре при хора над 35-години. 100% абсорбция!

Коензим Q10 е мастноразтворимо вещество, което се произвежда естествено от тялото. Намира се във всяка клетка и е най-силно концентрирано в органите, изискващи повече енергия: сърце, черен дроб, мускули, бъбреци. В организма CoQ10 съществува като редуцирана форма – убиквинол. Проблемът е, че с напредването на възрастта метаболизирането на убиквинол става все по-трудно. Затова е препоръчително хората над 35-годишна възраст допълнително да приемат убиквинол – формата, която работи по-бързо и ефективно, метаболизира се правилно и по начало е дефицитна след определена възраст. Убиквинолът се отличава с по-висока бионаличност, отлична усвоимост и по-мощно антиоксидантно действие.
Убиквинолът намалява риска от образуване и натрупване на мастни плаки по артериалните стени. Възпрепятства стесняването на артериите.  Подпомага оптималното функциониране на клетките на сърдечния мускул. Допринася за здравината и издръжливостта на кръвоносните съдове. 
Убиквинол подпомага производството на енергия във всяка клетка. Допринася за неутрализиране на свободните радикали и намалява риска от прекомерното им образуване. Спомага за забавяне процесите на стареене и има много добър ефект върху състоянието на кожата. 

Хранително съдържание в 1 (една) капсула:
Убиквинол - 100мг

Начин на употреба:
Приема се по една капсула дневно, препоръчително по време на хранене. Да не се превишава дневната доза.

Не съдържа:
глутен, пшеница, консерванти, мая, млечни продукти. При производството не са използвани консерванти, изкуствени аромати или оцветители.

 

Цени на доставка
Състав
Цени на доставка

Доставка до офис на Спиди - 3.20лв
Доставка до адрес със Спиди - 5.20лв

Доставка до офис на Еконт - 3.40лв
Доставка до адрес с Еконт - 5.40лв

Поръчки на стойност над 55лв безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди. Поръчки на стойност над 80лв безплатна доставка до адрес.

Състав

Състав:
Обвивка на меката капсула (желатин и глицерин с растителен произход), убиквинол (reduced CoQ-10) 100 мг, соев лецитин, аскорбил палмитат, оцветител (карамел, титанов диоксид).