Самбукол (Sambucol) мече Теди за деца 60 дъвчащи дражета

14,39 лв.
  • Марка: SAMBUCOL
+ -
Купи
Моля, изберете:

Самбукол (Sambucol) мече Теди за деца от 4 до 12г:
✔подпомага имунната система;
✔при грип и остри вирусни състояния;
✔превенция на грип и остри вирусни инфекции;
✔силно антиоксидантно действие;
✔подходящо за вегани.

Самбукол мече Теди за деца дъвчащи дражета комбинират екстракт от черен бъз и витамин С във вкусно мече за дъвчене с вкус на горски плодове. Хранителна добавка, подпомагаща дейността на имунната система. За профилактика на грип и остри вирусни инфекции (ОВИ), както и при настъпили вече грипни и други остри вирусни състояния, като температура, втрисане, мускулни болки. Предназначена е за деца от 4 до 12 г. Екстрактът от черен бъз потиска вирусния протеин и неговото развитие. Има бърз ефект при остри вирусни и грипни състояния, намалява времето на боледуване. Плодовете на черния бъз съдържат голямо количество флавоноиди - високоефективни естествени антиоксиданти, на които се дължи положителния ефект от приема на продукта. Вирусите не могат да се възпроизвеждат сами като, за да оцеляват, те трябва да се прикрепят към клетките на друг организъм. Грипният вирус се свързва с повърхността на клетките чрез шипове, наречени хемаглутинини. Sambucol с AntiVirin блокира точно тези шипове и предотвратява прикрепянето и навлизането на вируса в клетките, вследствие на което той бива деактивиран и умира. Действието на продукта започва в рамките на 12 часа след първия прием. Sambucol е ефективен срещу всички щамове на грипните вируси, включително типове А и B и нови вирулентни щамове като вируси на птичи грип. Неутрализира вируса на птичия грип H5N1 и свинския вирус H1N1 при лабораторни тестове.

Указания за употреба:
За деца от 4 до 12 годишна възраст по едно или две мечета дневно. Да се дъвчат и да не се поглъщат цели. При изчезване на симптомите приемът на продукта да не се прекратява! Важно е курсът на прием да бъде завършен. Преждевременното спиране може да доведе до появяване на симптомите отново. Не превишавайте препоръчителната доза. Да не се употребява като заместител на балансираното и здравословно хранене.

Две мечета съдържат: 
Екстракт от черен бъз (плод)(Sambucus nigra friut Extr.) / AntiVirin® /-1000мг
Витамин С - 80мг

Помощни вещества: 
пълнители: малтодекстрин, сукроза, овкусители (горски плодове, силиконов диоксид), анти-слепващи агенти (стеаринова киселина и магнезиев стеарат)

Не съдържа: 
изкуствени аромати, оцветители, подсладители, сол и животински продукти. Подходящо за вегани.

Предупреждение:
В случай на висока температура или друго постоянно състояние, консултирайте се с медицински специалист. Ако детето ви е под лекарско наблюдение, моля, потърсете медицинска помощ преди прием. Може да се приема през целия ден. Да не се приема на гладно.

Условия за съхранение: 
Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от малки деца.

Цени на доставка
Цени на доставка

Доставка до офис на Спиди - 4.00лв
Доставка до адрес със Спиди - 6.00лв

Доставка до офис на Еконт - 4.50лв
Доставка до адрес с Еконт - 6.00лв

Поръчки на стойност над 60лв безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди. Поръчки на стойност над 80лв безплатна доставка до адрес.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!