PRENATAL PROTEIN Chocolate - Протеин за Бременни / ШОКОЛАД 500г

51,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

PRENATAL PROTEIN e богатa на протеин хранa, която осигурява важни нутриенти на бременните жени. Спомага за правилно физиологично и когнитивно развитие на плода.

  • Съдържа всички необходими аминокиселини с най-висока степен на бионаличност
  • Шоколадов вкус от естествен произход и какао
  • Може да се приема през цялата бременност
  • Само естествени съставки
  • Без ГМО
  • Без глутен
  • Без добавена захар

 

PRENATAL PROTEIN е съвършена комбинация от клинично доказани хранителни суровини от най-високо качество.

 

Нативен Протеин Изолат - чист и естествен суроватъчен протеин от мляко, произведен по усъвършенствана технология на студено филтриране, която позволява нежно извличане на белтъците по нов начин и с минимална обработка. Тази технология съхранява протеина, като същевременно запазва естествените свойства и пълната му хранителна стойност. По време на процеса не се използват никакви добавки или химикали.

 

Нашия нативен протеин е естествено богат на незаменими аминокиселини, особено левцин. Бионаличният левцин и уникалният състав аминокиселини задействат и подпомагат синтеза и растежа на плода. С отличния си хранителен профил и превъзходни характеристики спрямо традиционните суроватъчни протеини, нашия нативен протеин се усвоява по-ефективно и има по-висок капацитет за осигуряване на правилното съотношение на аминокиселини за поддържане на телесните функции в сравнение с другите протеини.

 

Млечно Маслени Глобулни Мембрани (MFGM) и защо са толкова важни за всяко бебе?

 

Фосфолипидите и Ганглиозидите са най-важните структурни компоненти на мозъка. Наличието на тези липиди в храната на бременната жена ще осигури и оптималното им акумулиране в бебето.

 

Млечно Маслените Глобулни Мембрани (MFGM) осигуряват строителните материали за изграждането на мозъка. Нашия MFGM протеин е богат на биоактивни компоненти като Фосфолипиди и Ганглиозиди. Те са доказано полезни за когнитивните функции, могат да преминават през плацентата и да се интегрират в мозъка на плода.

 

Суроватъчен Протеин Изолат съдържащ оптимални нива на дипептиди, трипептиди и свободни аминокиселини. Това увеличава максимално капацитета му на усвояване и ефективно доставя основни протеинови хранителни вещества за улесняване на растежа на плода. Специалния процес на хидролиза и патентована технология отключват силата на суроватъчния протеин за създаване на нашия изключителен протеинов продукт.

 

Телешки Протеин Изолат е хипоалергенен, хидролизиран протеин, произведен от свежо Европейско телешко месо. Неговия състав и структура са близки до тези на мускулните влакна, а аминокиселинния му профил е идеален за хранене на бременни.

 

Ензимите могат да бъдат описани като прости протеини, намиращи се във всяка жива клетка, където те действат като „биологични катализатори“ за регулиране на различни биологични реакции, включително храносмилането. Няколко храносмилателни ензима в нашата формула участват в разграждането на протеините, мазнините и други сложни молекули, присъстващи в храната. Чрез това действие те улесняват храносмилателния процес и по този начин спомагат за по-доброто усвояване на хранителните вещества от организма.

 

Нашите фибри са полезни за храносмилането. Те подобряват подвижността в червата и стимулират растежа на полезната микрофлора.


 

Дози и Начин на Употреба

 

  • При общ белтък <65 г/л х2 (две) мерителни лъжички, 2 (два) пъти дневно.
  • При общ белтък >65 г/л х2 (две) мерителни лъжички, 1 (един) път дневно.

 

Разтворете 2 (две) пълни мерителни лъжички (25г) в 200 мл студена вода, краве или растително мляко (бадемово, оризово, лешниково или др.)

 

За най-добри резултати използвайте блендер или шейкър PREGNACO.


 

Съставки

 

Пренатална протеинова матрица 75% (суроватъчен протеин изолат (млечен), суроватъчен протеин изолат хидролизат (млечен), телешки протеин изолат хидролизат, суроватъчен протеин концентрат (млечен), соев лецитин), натурален ароматизант (шоколад), какао на прах, фибри 3.0% (оризови, цитрусови), ензими 2.9% (папаин, протеаза, фосфолипаза, липаза), натурален подсладител: стевия екстракт 0.2% (стевиол гликозиди).


 

Начин на съхранение

 

Да се съхранява в затворени, оригинални опаковки на сухо място, далече от слънчева светлина. Като естествен продукт, цвета, структурата и аромата може да варират.


 

Предупреждения!

 

Внимание! Винаги се консултирайте се с вашия наблюдаващ акушер-гинеколог, преди да използвате продукта.

 

Да се приема само според указанията!

 

Да не се приема, ако ви е известна алергия към някои от съставките!

 

Съхранявайте на места недостъпни за деца!

Цени на доставка
Цени на доставка

Доставка до офис на Спиди - 4.00лв
Доставка до адрес със Спиди - 6.00лв

Доставка до офис на Еконт - 4.50лв
Доставка до адрес с Еконт - 6.00лв

Поръчки на стойност над 60лв безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди. Поръчки на стойност над 80лв безплатна доставка до адрес.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!