Количката е празна


обратно

Ползи за здравето от маслото от вечерна иглика

25 февруари 2018

Маслото от вечерна иглика е сред най-сензационните открития в природолечението след Витамин С. То се използва в борбата със стареенето и при лечение на алкохолизъм, акне, сърдечни заболявания, хиперактивност при децата, симптомите на менопаузата, множествена склероза, регулиране на телесното тегло, затлъстяване, шизофрения и пременструален синдром. Маслото от вечерна иглика има толкова много превантивни и терапевтични качества, че то бързо се превъща в незаменимо оръжие за поддържане на младостта и профилактика на заболяванията.

Маслото от вечерна иглика съдържа болкоуспокояващото съединение фенилаланин и все повече се използва при лечението на хронично главоболие, no по-важно, маслото от вечерна иглика съдържа висока концентрация на мастна киселина, наречена гама линоленова киселина (ГЛК). В голяма степен, ГЛК е причината за забележителните лечебни свойства на вечерната иглика. И тъй като проучванията продължават, списъкът на лечебните свойства най-вероятно ще стане много по-дълъг.

 

                                                                                                    Vecherna iglika BulVit

 

Гама-линоленовата киселина, линоловата киселина и други хранителни вещества в това масло са от съществено значение за клетъчната структура и подобряване на еластичността на кожата. Тези мастни киселини помагат за регулиране на хормоните и подобряват функцията на нервната система и помагат при проблеми, вариращи от пременструален синдром до мигренозно главоболие. Ефектът на хормоналното балансиране допринася и за здрави тъкани на гърдата.

Конкретно, маслото от вечерна иглика:

облекчава дискомфорта при пременструален синдром, менопауза, менструация, ендометриоза и фиброцистозни гърди.
намалява подуването и болките в ставите при ревматоиден артрит;
предотвратява увреждането на нервните окончания при диабетици; 
подобрява симптомите на екзема;
помага при лечението на акне и розицея;
бори уврежданията, причинени от множествената склероза;
намалява увреждането на мозъка при Алцхаймер;
помага при импотентност и безплодие;
подхранва ноктите, косата и скалпа;

Нашите предложения може да намерите тук.

 

                    Масло вечерна иглика БулВит

 

Бъдете здрави с продуктите на BulVit!