Количката е празна


обратно

Полово предавани гъбични инфекции при мъжете - Помощ от природата

10 октомври 2017

 

 

Сексуално предаваните инфекции са група заболявания, които се причиняват от различни микроорганизми като бактерии, вируси, гъбички. Общото между тези заболявания, е че винаги се предават по полов път чрез сексуален контакт. Групата на полово предаваните проблеми включват над 20 вида болести, които могат да причинят индивидуални симптоми, а част от тях протичат без видими симптоми. Така че, вие може да сте приносител на венерическа болест като дори не подозирате за подобна инфекция.

 

Кой е изложен на риск от сексуално преносими инфекции?

За съжаление, всички ние сме изложени на такива инфекции, затова честите профилактични прегледи са много важни. Статистиката показва, че се появяват 20 милиона нови инфекции годишно, а повече от половината засегнати са на възраст от 15 до 24 години. Най-застрашени от сексуално преносими инфекции са хората, които водят активен полов живот и най-вече мъжете. Този факт лекарите свързват с това, че много често при мъжете липсват симптомите на инфекцията. Симптомите при жените определено са много повече и са видими, затова те по-често посещават гинеколозите, отколкото мъжете – уролозите.

 

Какво причиняват сексуалните инфекции на мъжете?

Както казахме сексуалните инфекции се причиняват от различни микроорганизми - вируси, бактерии, паразити, гъбички.

Полово предаваните вирусни инфекции включват човешки папилома вирус (HPV), вирус на човешката имунна недостатъчност (ХИВ), вирус на херпес симплекс (HSV), хепатит B и C, както и човешки херпесвирус-8 (HHV-8).

Полово предаваните бактериални инфекции включват сифилис, гонорея, хламидия.

Полово предаваните паразитни инфекции включват срамни въшки, краста, трихомонас вагиналис.

Полово предаваните гъбични инфекции включват масово разпространените инфекции с гъбички от рода Candida.  

 

                                                                                   Полово предавани инфекции при мъжете

 

Какви са признаците и симптомите на инфекции при мъжете?

При мъжете полово предаваните болести могат да се разделят в три категории. Това са:

  • Заболявания, които причиняват генитални лезии – рани и аномалии на гениталните органи;
  • Заболявания, които причиняват възпалявания на уретрата;
  • Заболявания, които причиняват симптоми и признаци в цялото тяло.

Някои заболявания като гонорея и сифилис могат да бъдат причислени към една и повече категории, защото те причиняват освен лезии или уретрити, така и увреждат органите в цялото тяло (ако не се лекува на време).

В зависимост от полово предавана инфекция болестите могат да предизвикат различни симптоми като сърбеж, зачервяване, болезнени мехури, тежест, брадавици, трудност при уриниране и еякулация, невъзможност за ерекция, рани и много други.

Консултирайте се с лекар, ако смятате, че имате от тези изброени симптоми. Екипът на BulVit смята, че най-доброто лечение е това, което е започнало своевременно, както и превенцията на проблема. Затова призоваваме за чести профилактични прегледи, както и употребата на презервативи, особено ако няма постоянен партньор.

 

                                                                                  Gybichni infekcii BulVit

 

Лечение на полово предавани болести от вируси, бактерии и паразити при мъжете

За съжаление, полово предаваните болести като хламидия, гонорея, сифилис, обикновено не се поддават лесно на лечение. Затова повечето лекари и специалисти предписват силни антибиотици, които освен паразитите и вирусите, убиват и полезните бактерии в човешкия организъм. Ако вече Ви е изписана подобна рецепта, ние можем да Ви препоръчаме да добавите и хранителни добавки като пробиотици и продукти за подсилване на имунната система. По този начин ще поддържате по-силен организма в нелеката борба срещу вирусните и паразитните инфекции на половата система.

 

Природно лечение на полово предаваните болести от гъбички

От друга страна, полово предаваните болести, предизвикани от микроорганизми като гъбички, са много по-податливи на лечение с натурални и естествени продукти. При тях може да се избегне неприятното влияние на антибиотика и да се изберат естествени средства. Този процес на лечение изисква време, но със сигурност ще подобри състоянието на организма и ще го направи по-силен.

Когато говорим за гъбични инфекции на пикочо-половата система при мъжете, ние трябва да имаме предвид, че говорим за инфекции от рода Candida. Най-често това е Candida albicans, но е възможно също така и инфекция glabrata, tropicalis и други. Повърхността на кожата и лигавиците са покрити с малко количество гъбички, които не предизвикват заболявания или оплаквания по принцип. Под влиянието, обаче, на външни или вътрешни фактори те могат да предизвикат заболяване.

При мъжете най-честите оплаквания са свързани със зачервяване в областта на половия член, увеличено количество белезникав секрет от члена, сърбеж, повява на обрив по члена и други. Относно лечението на гъбичните инфекции - имайте предвид, че е редно двамата партньори да се лекуват едновременно, за да не си придават гъбичната инфекция.

                                                                                                

Yeast raider е продукт с комплексна грижа, който директно влия върху гъбичните инфекции като Candida и неутрализира вредното влияние на гъбичките. Този продукт е най-често предпочитан в борбата срещу гъбичките, защото е натурално средство и не натоварва организма. Напротив – той само подпомага имунната система, за да може метаболизмът да се защитава сам. Формулата на продукта е специално разработена и е симбиоза от различни естествени за човешкия организъм съставки – билки, минерали, витамини и пробиотици. В него се съдържат витамин B и C, селен, цинк, ябълков пектин, берберин, каприлова киселина, екстракт от чесън, женшен, лактобацилус ацидофилус и много други полезни вещества, които възвръщат естествената сила на организма и подпомагат за изхвърлянето на гъбички от организма. Може да намерите продукта Yeast raider тук.

 

                                                  Комплекс против гъбички                               Сао Палмето

 

Сао палмето е натурален продукт от източното крайбрежие на САЩ. Тази палма се използва от векове при проблеми с мъжката полова система, а скорошни изследвания потвърждават невероятните свойства на растението и дори допълват нови функции. Приемът на екстракт от сао палмето се счита за изключително ефикасно средство за редуциране на хиперплазията, т.е. уголемяване на простатата. Сао палмето подтиска ензима дихидротестостерон, като по този начин защитава простата. Освен това растението спира действието на възпалителните вещества и процеси, които допринасят за развитието на заболяването в мъжката полова система.

 

Разгледайте и другите наши продукти, свързани с проблемите на мъжката полова система:

 

          вишни        екстракт от вишни         бабини зъби         N-ацетил цистеин