ПAKET КРАСОТА

74,00 лв. 59,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Пакет КРАСОТА:
✔подобрява жизнения тонус на организма;
✔опъва бръчките;
✔заздравява състоянието на косата и ноктите;
✔помагат при ставни болки;
✔изхвърля свободните радикали и спомагат за здравословно отслабване.

Рибен колаген се препоръчва обикновено в комбинация с хиалуронова киселина, тъй като с нея се получава съвместим с човешките протеини продукт. Той сам стимулира синтеза на колаген от организма. Живият рибен колаген доставя съставките за този сложен синтез и същевременно действа като антиоксидант. От него добре се повлиява здравето и състоянието на хрущялните тъкани, на кожата, на синовиалната течност, на косата, зъбите и ноктите. Подобрява се състоянието на мускулите, костите и особено на ставите. Забавя се стареенето на кожата и се забелязва видимо подмладяване.

Хиалуроновата киселина е изключително важна натурална съставка на кожата, която с годините намалява в организма. Нивата й започват да намаляват още около 20-ата година от живота на човек, а уврежданията по кожата си личат едва след 40-45-годишна възраст. Хиалуроновата киселина поддържа кожата млада, опъната и гладка.

ПАКЕТ КРАСОТА включва:
Морски рибен колаген 1000мг 60таблетки - виж тук
Хиауронова киселина 20мг 30капсули  - виж тук

Промоционален пакет , с който получавате -15лв отстъпка от цената на продуктите и безплатна доставка до офис на ЕКОНТ или СПИДИ.

Цени на доставка
Цени на доставка

Доставка до офис на Спиди - 3.20лв
Доставка до адрес със Спиди - 5.20лв

Доставка до офис на Еконт - 3.40лв
Доставка до адрес с Еконт - 5.40лв

Поръчки на стойност над 55лв безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди. Поръчки на стойност над 80лв безплатна доставка до адрес.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!