Количката е празна


Марки

Медът от манука е суров, необработен, непастьоризиран мед от Нова Зеландия. Пчелите се хранят от нектара на цветята на храста манука. Храстът манука е роднина на чаеното дърво и е естествен антисептик, който притежава антибактериални и противогъбични свойства. Чрез ензими, всички видове мед имат свойството да произвеждат водороден прекис (с антибактериално действие), но веднага след като влезе в досег със светлина или топлина, тези свойства се унищожават. Медът от манука има същите тези качества плюс антибактериална активност, която не се дължи на водородния прекис и не се унищожава от светлина или топлина. Тази характерна черта на меда от манука се нарича Уникален манука фактор (UMF), а веществото, отговорно за антимикробните качества на меда от манука, се нарича метилглиоксал. Колкото по-висок е уникалният манука фактор, толкова по-силни са антимикробните и антибактериални свойства на меда.

      Използвайте за:

  ✔ Борба с инфекции и бактерии, особено бактерии, резистентни на пробиотици.
  ✔ Здравето на храносмилателната система - подуване на корема, киселинен рефлукс, стомашно разстройство, стомашни язви и синдром на раздразнените черва.
  ✔ Имунитет - медът е с високи антибактериални нива и се препоръчва при лечение на язви, стрептокок в гърлото, херпеси, кожни инфекции, порязвания и ожулвания.
  ✔ Заболявания на кожата - екзема, ухапвания от насекоми, изгаряния и хирургични рани, белези и слънчеви изгаряния.
  ✔ Повече енергия

Manuka Pharm Активен Мед от Манука 20+ 250г Manuka Pharm Активен Мед от Манука 20+ 250г 78,00 лв.
Manuka Pharm Активен Мед от Манука 24+ 250г Manuka Pharm Активен Мед от Манука 24+ 250г 88,00 лв.