Тамян 100% чисто етерично масло 10мл

39,00 лв.
  • Марка: MIAROMA
+ -
Купи
Моля, изберете:

Чистото масло от тамян на Miaroma e получено чрез парна дистилация на висококачествена чиста смола от Boswellia carteri. Тамянът е масло, тясно свързано с религията и е известно със способността си да намали чувството за страх и нервно напрежение, да успокои и балансира духа. Козметично се използва като лосион-тонер, който намалява видимостта на бръчките. Маслото от тамян на Миорама е 100% чисто и натурално, с високо качество и произведено без добавяне на каквито и да е синтитични химикали. 

Действие:
✔стимулира регенерацията на здрави клетки;
✔антисептично действие;
✔стягащо действие;
✔проблеми с дихателните пътища;
✔отхрачващо действие;
✔тонизиращо действие върху кожата;
✔при ухапвания от насекоми и циреи;
✔подходящо за вегани и вегетарианци.

Препоръчителна употреба: По предписание на Вашия ароматерапевт. За масажно масло - разредете 5 (пет) капки към 10мл базово масло, препоръчително в сладък бадем. За вана - 4 до 6 капки. 

Основна треапевтична употреба
Дух/ум
Маслото от тамян има приповдигащо и прочистващо въздействие, балансира нежно състоянието на ума без да предизвиква дезориентиране. Подпомага задълбочаването и забавянето на дишането, което може да е много полезно при нервни депресии, ПМС, тревожност и други свързани със стрес състояния.

Тяло
Прекрасен имуностимулант, полезен за тонизане, в периоди след боледуване и при общо влошено здраве. Добре повлиява при инфекции на пикочен тракт или менструални проблеми, хемероиди, белези, язви, рани. Също така добре действа при ревматични болки и спортни навяхвания.

Дихателна система
Бронхиален катар, астма и много дълго продължаващи дихателни проблеми.

Кожа
В помощ при бръчки и зряла кожа. В смеси за ежедневно приложение или при спешни случаи. Може да съдейства при заздравяване на рани, при акне и инфектирана кожа.

Съдържание:
100% чисто етерично масло от тамян (Boswellia carteri).

Срок на годност: 12 месеца след отваряне. За външна употреба. Избягвайте директен контакт с очите и разранена кожа, съхранявайте на място недостъпно за малки деца.

Внимание! 100% чистите есенциални масла, съгласно българското и европейското законодателтво, не могат да се приемат за вътрешна употреба. Ако някой се опита да Ви продаде чисто есенциално масло за пиене, поискайте удостоверение за регистрация от Българската агенция по храните (БАБХ). 100% чистите масла получени с парна дестилация или студено пресоване, без добавени химикали, са 100% чисти, не съществуват разновидности, които да ги правят по-малко или повече годни за вътрешна употреба.

Цени на доставка
Състав
Цени на доставка

Доставка до офис на Спиди - 3.20лв
Доставка до адрес със Спиди - 5.20лв

Доставка до офис на Еконт - 3.40лв
Доставка до адрес с Еконт - 5.40лв

Поръчки на стойност над 55лв безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди. Поръчки на стойност над 80лв безплатна доставка до адрес.

Състав

Съдържание:
100% чисто етерично масло от тамян (Boswellia carteri).

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!