Хидролизиран колаген на прах 150г

  • Марка: HОLLAND & BARRETT

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

100% чист хидролизиран рибен колаген VERISOL® на прах, неовкусен. Колагенът е основният структурен компонент на кожата - около 80% и около 70% от състава на хрущялните тъкани, включително ставния хрущял. Затова колагенът е незаменим помощник в борбата за красота и младост отвън и отвътре. 

ЗА СТАВИ
Когато всяка стъпка боли, качеството на живот е сериозно компрометирано. Днес всеки четвърти човек страда от ставни проблеми; и със застаряващото ни население ситуацията може само да се влоши. Болкоуспокояващите аналгетиците, неподвижността и в много случаи операцията изглежда е единственото решение.

Дегенерацията на ставния хрущял, особено в резултат на механична абразия, е нормална част от процеса на стареене. Но тъй като упражненията и поддържането на активността е изключително важен аспект от поддържането на ставите ни снабдени с течности и хранителни вещества, неподвижността може да ускори процеса на дегенерация. Това е порочен кръг.

В много случаи редовното снабдяване с колагенови пептиди може да помогне за подмладяване на ставния хрущял и може да направи движението както по-плавно, така и по-малко неудобно. След само няколко седмици редовен прием, много пациенти, донякъде благодарни, изпитват значително облекчаване на болката и повишена подвижност.

Колагенът съставлява приблизително 70 на сто от сухата маса на хрущяла на тялото, така че е основен компонент и играе ключова роля. Хидролизираният колаген VERISOL® е специална формула от биоактивни колагенови пептиди, които стимулират синтеза на нова ставна хрущялна тъканна маса. Това е перфектният естествен и ефективен начин за защита и регенериране на ставния хрущял.

ЗА КРАСОТА
Известно е, че еластичността и външният вид на кожата се влияе от много фактори, включително стареене, ултравиолетово лъчение, хормони и хранене. VERISOL® може да стимулира метаболизма на кожата и да противодейства на загубата на колагенен извънклетъчен матрикс отвътре. Натуралните биоактивни колаген пептиди® VERISOL® са специално оптимизирани за красота - за забележимо по-стегната и гладка кожа с по-малко бръчки. Положителният ефект на VERISOL® се проявява и в подобрена структура на повърхността на кожата, намаляване на целулита и по-бърз растеж на ноктите, включително намаляване на чупенето и цепенето на ноктите. 

Хранителна добавка, допринася за поддържане еластичността на кожата, подвижността и гъвкавостта на ставите и здравето на ноктите и косата. Прочетете повече тук

Препоръчителна употреба:
Разтворете една мерителна лъжичка (5g) във вода, сок или смути. Приемайте веднъж дневно, за предпочитане преди храна. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да не се употребява като заместител на разнообразното и балансирано хранене. 

Хранително съдържание в една доза от 5г:
Хидролизиран колаген на прах VERISOL® - 5г

Състав:
100% чист хидролизиран рибен колаген VERISOL®

Опаковката съдържа 30 дози, достатъчни за един месец.

Цени на доставка
Цени на доставка

Доставка до офис на Спиди - 4лв
Доставка до адрес със Спиди - 5.20лв

Доставка до офис на Еконт - 4лв
Доставка до адрес с Еконт - 5.40лв

Поръчки на стойност над 60лв безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди. Поръчки на стойност над 80лв безплатна доставка до адрес.