Бял камфор (Равинтсара) 100% чисто етерично масло 10мл

  • Марка: MIAROMA

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Чистото етерично масло от бял камфор, известно още като равинтсара, на Miaroma е получено чрез парна дестилация на сухото дърво, фракционна дестилация на необработено декамфоризирано масло.  Маслото от бял камфор има свеж, дървесен аромат, който стимулира ума и тялото. Маслото от бял камфор на Миорама е 100% чисто и натурално, произведено без добавяне на каквито и да е синтитични химикали.

Действие: 
✔освежава и хидратира;
✔подобрява активността на кръвоносната система;
✔повишава метаболизма;
✔подобрява качеството на съня;
✔подобрява храносмилането;
✔подпомага борбата с бактериална или гъбична инфекция;
✔подходящо за вегани и вегетарианци.

Приложение: по предписание на Вашия ароматерапевт. За масажно масло - разредете 5 (пет) капки към 10мл базово масло, препоръчително в сладък бадем. За вана - 4 до 6 капки. Смесва се чудесно с етерично масло от лайка, сандалово дърво, лавадула и тамян.

Основна терапевтична употреба:
Тяло
Маслото от камфор има чудесни, но не толкова известни ползи целия организма. Камфорът е полезен при някои сериозни заболявания. Той е силен сърдечен стимулант и може да се дава в  случаи на сърдечен инфаркт, като подобрява циркулацията на кръвта, повишава метаболизма, храносмилането и решава проблеми със съня. Освен това е силен антисептик и действа дезинфектиращо като подпомага борбата с бактериални и гъбични инфекции. Ароматното масло е сочено и за мощен афродизиак. Стимулирането на либидото се дължи на стимулиране на определени части от мозъка, които са отговорни са сексуалните желания, както и на подобрената активност на кръвта в кръвоносната система.

Действието му върху храносмилателната система е антиспазматично, лаксативно и стимулира образуването на храносмилателни сокове.

Ум
Стимулира при апатична депресия и успокоява истерията, има балансиращо дейсвие върху нервната ситема. 

Дихателна система
Камфорът е ценна съставка при инхалации за кашлица, простуда, грип, бронхит, туберколоза и затруднено дишане.

Съдържание: 100% чисто есенциално масло от бял камфор (Cinnamomum camphora) - 10мл.

Срок на годност: 12 месеца след отваряне. За външна употреба. Избягвайте директен контакт с очите и разранена кожа, съхранявайте на място недостъпно за малки деца.

Внимание! 100% чистите есенциални масла, съгласно българското и европейското законодателтво, не могат да се приемат за вътрешна употреба. Ако някой се опита да Ви продаде чисто есенциално масло за пиене, поискайте удостоверение за регистрация от Българската агенция по храните (БАБХ). 100% чистите масла са 100% чисти, не съществуват разновидности, които да ги правят по-малко или повече годни за вътрешна употреба.

Цени на доставка
Състав
Цени на доставка

Доставка до офис на Спиди - 3.20лв
Доставка до адрес със Спиди - 5.20лв

Доставка до офис на Еконт - 3.40лв
Доставка до адрес с Еконт - 5.40лв

Поръчки на стойност над 55лв безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди. Поръчки на стойност над 80лв безплатна доставка до адрес.

Състав

Съдържание: 100% чисто есенциално масло от бял камфор (Cinnamomum camphora) - 10мл