Количката е празна


Доставка

ЦЕНА НА ДОСТАВКА С ЕКОНТ ДО ВРАТА ИЛИ ДО ОФИС НА ЕКОНТ:

 

Поръчка над 55 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

Поръчка над 80 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

ЗА ПО-МАЛКИ ПОРЪЧКИ ДОСТАВКАТА СЕ ЗАПЛАЩА КАКТО СЛЕДВА - 3 лв до офис на Еконт, 5лв. до врата.


Посочените куриерски цени са за доставка до 5 кг.

Пратка с приоритетен час /по желание на клиента/ се оскъпява с такса от 2.40лв.

  

ПОРЪЧКИ

Електронният магазин на БУЛВИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД приема поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни седмично. Всеки избран продукт се слага в кошницата. Преди да потвърди поръчката си Потребителят може да прегледа кошницата, да коригира количеството и информацията си и след това да я потвърди.

При избора на начин на плащане и потвърждаването на поръчката, Потребителят се задължава да заплати крайната й цена. След заявката, системата на електронния магазин изпраща имейл, потвърждаващ получаването на поръчката.

Като алтернативна форма на поръчка се приемат заявки, дадени на телефон 0895 56 80 02 , 0895 56 80 01 , на съобщение в нашата фейсбук страница или на електронна поща sales@bulvit.com.

Изпълнението на поръчката може да бъде забавено поради някоя от следните причини:

Липса на наличност на поръчаната стока;
Липса на наличност на поръчаната стока;
Грешен или непълен адрес за доставка или телефон за контакт с Потребителя.
Цени и начин на плащане

Крайната цена на поръчката представлява общата сума от цените на всички поръчани продукти, с включена цена на доставка, посочена самостоятелно, ако сборът от цените на продуктите е по-малък от сумата необходима за безплатна доставка посочена по-горе.

Всички цени са в левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

Наложен платеж – При избиране на този метод за плащане от Потребителя, се създава поръчка с номер и крайна цена. Заплащането на поръчката се извършва на куриера при доставка.


По банков път – При избор на начин на плащане „по банков път” при заявяване на поръчката от Потребителя, се създава поръчка с номер, както и му се издава проформа фактура, на базата на която той може да заплати. Потребителят извършва банков превод по сметка на БУЛВИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД, като посочва номера на проформата като основание за превода. Валидността на поръчката е 10 дни.

 

НАЧИН, СРОК И ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Начините на доставка, предлагани от БУЛВИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД са следните:

Доставка с куриерска фирма
Голяма част от продуктите вече са налични в нашите магазини в Бургас и Варна като доставката се изпълнява за два работни дни. Част от продуктите все още се изпращат директно от Великобритания. След като бъде направена поръчката, ще получите телефонно обаждане от наш служител, който ще потвърди сроковете за доставка. Максималният срок на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е до 14 работни дни.

Цени и условия за доставка с куриерска фирма:

Доставката на вашата поръчка се извършва с куриерска фирма на указания от вас адрес, всеки делничен ден от 9.00 до 17.30 часа. За доставка до адрес в събота, се заплаща допълнително 2.40 лв.

Доставки не се извършват в неделя, официални празници/почивни дни или извън указаните часове.

Цената на доставката е:

Поръчка над 55 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ

Поръчка над 80 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС

ЗА ПО-МАЛКИ ПОРЪЧКИ ДОСТАВКАТА СЕ ЗАПЛАЩА КАКТО СЛЕДВА - 3 лв до офис на Еконт, 5лв. до врата.


Посочените куриерски цени са за доставка до 5 кг.

Пратка с приоритетен час /по желание на клиента/ се оскъпява с такса от 2.40лв.


Цени за доставки на куриерски пратки над 5 килограма:

от 5 до 10 кг. 7 лв.
от 10 до 15 кг. 9 лв.
от 15 до 20 кг. 11 лв.
от 20 до 25 кг. 13 лв.
от 25 до 30 кг. 15 лв.


Обявените цени за доставка са валидни само за доставки с куриерска фирма на територията на България. 

В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, БУЛВИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД се задължава да уведоми Потребителя за това и да посочи нова дата на доставка.

 

ОТКАЗАНИ ПОРЪЧКИ, РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКИ

Потребителят може да откаже поръчката си преди тя да бъде подготвена за доставка чрез куриер или доставена на адреса, посочен от Потребителя - чрез  писмено уведомление на sales@bulvit.com или на телефоните за връзка.

Потребителят има право да провери съдържанието на поръчката си преди да я приеме от куриерската фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да върне получената стока в срок до 14 работни дни, считано от деня на получаването й.

В този случай Потребителят трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка, с ненарушена цялост и неизползвана, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

При неизпълнение на тези условия БУЛВИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

Потребителят е длъжен да уведоми писмено БУЛВИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД относно желанието си да върне стоката/стоките на имейл: sales@bulvit.com и да я/ги върне обратно на БУЛВИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД , като разходите по връщането са за сметка на Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, БУЛВИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 30-дневния законоустановен срок чрез платежното средство, ползване за плащане на поръчката. Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.