Плащане и Доставка

ЦЕНА НА ДОСТАВКА С ЕКОНТ/СПИДИ ДО ВРАТА ИЛИ ДО ОФИС НА ЕКОНТ/СПИИД:

 

Поръчка над 60 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ИЛИ СПИДИ

Поръчка над 80 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС С ЕКОНТ ИЛИ СПИДИ

 

ЗА ПО-МАЛКИ ПОРЪЧКИ ДОСТАВКАТА СЕ ЗАПЛАЩА КАКТО СЛЕДВА
ЕКОНТ -  4.50 лв. до офис на Еконт , 6.00 лв. до врата.
СПИДИ4.00 лв. до офис на Спиди , 6.00 лв. до врата.

Посочените куриерски цени са за доставка до 5 кг.

Пратка с приоритетен час /по желание на клиента/ се оскъпява с такса от 2.40 лв.

  

ПОРЪЧКИ

Електронният магазин на БУЛВИТ ГРУП ЕООД приема поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни седмично. Всеки избран продукт се слага в кошницата. Преди да потвърди поръчката си Потребителят може да прегледа кошницата, да коригира количеството и информацията си и след това да я потвърди.

При избора на начин на плащане и потвърждаването на поръчката, потребителят се задължава да заплати крайната й цена. След заявката, системата на електронния магазин изпраща имейл, потвърждаващ получаването на поръчката. Всички поръчки се потвърждават с телефонно обаждане от наша страна.

Като алтернативна форма на поръчка се приемат заявки, дадени на телефон 0895 56 80 01, 0895 56 80 02, на съобщение в нашата фейсбук страница или на електронна поща sales@bulvit.com.

 

Изпълнението на поръчката може да бъде забавено поради някоя от следните причини:

Липса на наличност на поръчаната стока;
Липса на наличност на поръчаната стока;
Грешен или непълен адрес за доставка или телефон за контакт с Потребителя.
Цени и начин на плащане

Крайната цена на поръчката представлява общата сума от цените на всички поръчани продукти, с включена цена на доставка, посочена самостоятелно, ако сборът от цените на продуктите е по-малък от сумата необходима за безплатна доставка посочена по-горе.

Всички цени са в левове с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

Наложен платеж – При избиране на този метод за плащане от Потребителя, се създава поръчка с номер и крайна цена. Заплащането на поръчката се извършва на куриера при доставка. БулВит ГРУП ЕООД получава парите с пощенски паричен превод (ППП). Поради тази причина, не изпращаме касова бележка с поръчките. За направеното плащане куриерите ще Ви издадат разписка за пощенски превод. Тази разписка играе ролята на касов бон. 

По банков път – При избор на начин на плащане „по банков път” при заявяване на поръчката от Потребителя, се създава поръчка с номер, както и му се издава проформа фактура, на базата на която той може да заплати. Потребителят извършва банков превод по сметка на БУЛВИТ ГРУП ЕООД, като посочва номера на проформата като основание за превода. Валидността на поръчката е 10 дни.

С кредитна / дебитна карта - При плащане с банкова карта Потребителят се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания на Борика, където въвежда данните за своята банкова карта и извършва дължимото плащане. 

БулВит не изисква и не получава никакви допълнителни такси, без значение от начина на плащане. Всички начислени такси, извън обявената от БулВит стойност на поръчката и доставката са обект на договорни отношения между Потребителя и обслужващата го банка/посредник.
БулВит не съхранява каквато и да е информация на картодържателя, включително номер на карта, тъй като същите са обработени само от Виртуалната система за разплащане на посредниците.
Банковите карти, с които можете да направите on-line разплащане са: MasterCard, Maestro, Visa, V Pay, Visa Electron и карти с логото на Борика.
Моля, проверете също така, дали Вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет. 

 

Данните, които клиентът трябва да попълни за плащане с карта са:

Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес).
Данни за идентификация
За идентифицирането Ви като картодържател, платежният ни сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за идентификация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode.  В случай, че сте регистрирани от Вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана Ви ще се появи страница където трябва да въведете Вашата парола.
Валутата на транзакциите (тази, която се въвежда в платежната страница при покупка) е Български лев.

 

НАЧИН, СРОК И ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Начините на доставка, предлагани от БУЛВИТ ГРУП ЕООД са следните:

 

Доставка с куриерска фирма ЕКОНТ или куриерска фирма СПИДИ по Ваш избор

Всички продукти са налични в нашите магазини в Бургас, Варна и София като доставката се изпълнява за два работни дни. След като бъде направена поръчката, ще получите телефонно обаждане от наш служител, който ще потвърди сроковете за доставка. Максималният срок на доставка до избраната от Потребителя крайна дестинация е до 14 работни дни, това е в случаи когато се е изчерпала наличността от продукта, който желаете.

Цени и условия за доставка с куриерска фирма:

Доставката на вашата поръчка се извършва с куриерска фирма ЕКОНТ или куриерска фирма СПИДИ, по Ваш избор, на указания от вас адрес, всеки делничен ден от 9.00 до 17.30 часа. За доставка до адрес в събота, се заплаща допълнително 2.40 лв.

Доставки не се извършват в неделя, официални празници/почивни дни или извън указаните часове.

Цената на доставката е:

Поръчка над 60 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ИЛИ СПИДИ ПО ВАШ ИЗБОР

Поръчка над 80 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС С ЕКОНТ ИЛИ СПИДИ ПО ВАШ ИЗБОР

ЗА ПО-МАЛКИ ПОРЪЧКИ ДОСТАВКАТА СЕ ЗАПЛАЩА КАКТО СЛЕДВА
ЕКОНТ -  4.50 лв. до офис на Еконт , 6.00 лв. до врата.
СПИДИ4.00 лв. до офис на Спиди , 6.00 лв. до врата.

Посочените куриерски цени са за доставка до 5 кг.

Пратка с приоритетен час /по желание на клиента/ се оскъпява с такса от 2.40 лв.


Цени за доставки на куриерски пратки над 5 килограма:

от 5 до 10 кг. 7 лв.
от 10 до 15 кг. 9 лв.
от 15 до 20 кг. 11 лв.
от 20 до 25 кг. 13 лв.
от 25 до 30 кг. 15 лв.


Обявените цени за доставка са валидни само за доставки с куриерска фирма на територията на България. 

В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, БУЛВИТ ГРУП ЕООД се задължава да уведоми Потребителя за това и да посочи нова дата на доставка.

 

ОТКАЗАНИ ПОРЪЧКИ, РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКИ

Потребителят може да откаже поръчката си преди тя да бъде подготвена за доставка чрез куриер или доставена на адреса, посочен от Потребителя - чрез  писмено уведомление на sales@bulvit.com или на телефоните за връзка.

Потребителят има право да провери съдържанието на поръчката си преди да я приеме от куриерската фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да върне получената стока в срок до 14 работни дни, считано от деня на получаването й.

В този случай Потребителят трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка, с ненарушена цялост и неизползвана, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

При неизпълнение на тези условия БУЛВИТ ГРУП ЕООД запазва правото си да откаже да приеме върнатата стока и съответно да не възстанови пълната сума, платена от Потребителя.

Потребителят е длъжен да уведоми писмено БУЛВИТ ГРУП ЕООД относно желанието си да върне стоката/стоките на имейл: sales@bulvit.com и да я/ги върне обратно на БУЛВИТ ГРУП ЕООД , като разходите по връщането са за сметка на Потребителя.

В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, БУЛВИТ ГРУП ЕООД възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 30-дневния законоустановен срок чрез платежното средство, ползване за плащане на поръчката. Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.