Д-р Стюартс чай валериан плюс 15 пакетчета

  • Марка: Dr Stuart's

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Dr Stuart's Валериан чай:
✔отпуска напрежението; 
✔понижава стреса и тревожността; 
✔подобрява съня и почивката; 
✔повишава работоспособността; 
✔съдържа изцяло натурални съставки; 
✔намалява проявите на депресия; 
✔релаксира нервната система; 
✔ускорява заспиването; 
✔прави съня по-дълбок; 
✔приятна напитка;
✔подходящо за вегани и вегетарианци. 

Формулата на продукта съдържа натурални съставки, които подобряват справянето на организма със стреса, нервното напрежение и всички дразнители, които ни пречат да заспим и да се възстановим пълноценно. 

Съдържащите се билкови екстракти помагат на нервната система да реагира правилно на различни външни фактори, които са част от ежедневието. Като резултат се постига стабилност на емоциите, намаляване на психическата умора и подобряване на концентрацията. 

Билковият чай съдържа цвят от липа, корен от валериан, хмел, копър и пасифлора. 

Валерианът е растение, добре познато със своя успокояващ ефект върху нервната система. Подобрява съня и намалява стреса, подпомага възстановяването. Според някои проучвания, начинът, по който действа, е чрез повишаване нивата на гама-аминобутирова киселина в мозъка. ГАБА е невротрансмитер, изключително важен за състоянието на нервната система и мозъчната активност. Екстрактът от валериан намалява депресивните състояния и не води до пристрастяване.  

Липата е изключително популярно у нас средство за отпускане на нервите. Ароматният чай е богат на полезни за здравето вещества. Приемът му действа диуретично, притежава противовъзпалителни свойства и регулира телесната температура. Също така подобрява съня и намалява нервното напрежение. 

Хмелът, освен като суровина за производството на бира, е много полезен за здравето. Може да успокои нервната система, да подобри съня, храносмилането и да облекчи чувството на безпокойство.  

Пасифлората е растение с много атрактивни и красиви цветове. Но освен тях, то може да предложи и ползи за здравето. Подобрява сърдечната дейност, може да регулира високото кръвно налягане, повишава либидото и успокоява нервното напрежение. 

Копърът притежава специфичен аромат и вкус, но и много ползи за здравето. Добре познати са качествата му да подобрява храносмилането, да облекчава болките в стомаха и образуването на газове. Подобрява комфорта при нервно напрежение, тъй като действа релаксиращо. Подкрепя работата на сърдечно-съдовата система, намалява риска от анемия и подобрява здравето на жлъчката. 

Дозировка
Една торбичка чай се приготвя и приема 1 час преди лягане. 

ВНИМАНИЕ: Продуктът не е подходящ за хора с бъбречни заболявания, приемащи успокоителни медикаменти, бременни, кърмачки и деца. 

15 торбички чай в една кутия.

Цени на доставка
Състав
Цени на доставка

Доставка до офис на Спиди - 3.20лв
Доставка до адрес със Спиди - 5.20лв

Доставка до офис на Еконт - 3.40лв
Доставка до адрес с Еконт - 5.40лв

Поръчки на стойност над 55лв безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди. Поръчки на стойност над 80лв безплатна доставка до адрес.

Състав

Съставки:
Цвят от липа, корен от валериан (20%), хмел, пасифлора, копър.