Д-р Стюартс чай за отслабване 15 пакетчета

  • Марка: Dr Stuart's

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Д-р Стюартс чай за отслабване:
✔намалява на теглото;
✔подпомага храносмилателната система;
✔пречиства на организма;
✔подобрява обмяната на веществата.
✔подходящ за вегитарианци и вегани.

Безкофеинов чай с чист натурален аромат, съдържа копър, листа от липа и корен от глухарче и галангал, коса от царевица и зелен овес. Опаковката съдържа 15 биоразградими торбички чай. Всяка торбичка е индивидуално опакована за превъзходен вкус. Подходящ за вегитарианци и вегани.

Цветовете от липа съдържат около 0.06 % етерично масло с главна съставна част алифатни сесквитерпенови алкохоли (фарнезоли), на които се дължи приятният аромат. Освен това, съдържа флавоноиден гликозид тилирозид, който представлява производно на кемпферола. Липата съдържа и р-кумаринова киселина, както и флавоноиди, производни на кверцетина. В трицветниците се съдържа слузно вещество и танини, производни на β-амирина, аскорбинова киселина, каротин, гликозиди, агликони и восък.

Съставът на лековития корен от глухарче съдържа десетки полезни за здравето вещества, включително желязо, калций, фосфор, калий, селен, магнезий, цинк, мед, витамини А, С, Е, В, флавоноиди, каротин, полизахариди, гликозиди, инулин, органични киселини, холин, захароза и други. Протеините в корените на глухарчето могат да се конкурират с тези на пшеницата, овеса и други зърнени растения.

Хранителна информация за 100г:
Енергия - по-малко от 4kcal/17Kj;
Протеин - 0.5гр;
Въглехидрати - 0.5г, от които захари 0.5гр.

Как да приготвите перфектната чаша чай: Използвайте една торбичка за една чаша чай. Залейте торбичката с прясно кипната вода. Оставете да се запари за 4-5 минути - билките имат нужда от това време, за да отделят във водата скъпоценните си съставки.

 

Цени на доставка
Състав
Цени на доставка

Доставка до офис на Спиди - 3.20лв
Доставка до адрес със Спиди - 5.20лв

Доставка до офис на Еконт - 3.40лв
Доставка до адрес с Еконт - 5.40лв

Поръчки на стойност над 55лв безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди. Поръчки на стойност над 80лв безплатна доставка до адрес.

Състав

Съставки:
копър (35%), листа от липа (15%) и корен от глухарче и галангал (6%), коса от царевица и зелен овес, натурален портокалов вкус.