За нас

БУЛВИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД е създадена в началото на 2015, с мисия да представи на българския пазар продуктите на най-големия европейски търговец и производител на хранителни добавки - Holland&Barrett. На националения празник - 3 март 2015, отвори виртуални врати нашия онлайн магазин, а в началото на януари 2016 започна да работи и първия физически фирмен магазин в гр. Бургас. През 2017 продължихме да растем с най-голямия ни магазин до момента - във Варна, а през 2018 заработи и магазин БулВит София. От 2017 до днес работим изключително успешно с верига аптеки Фрамар и дрогерия Парамед, като постепенно добавяме нови и нови партньори, които предлагат продуктите на Holland & Barrett. Пълен списък на аптеките и дрогериите можете да видите тук. От 2019 активно разширяваме продуктите, които предлагаме, като добавихме богата гама от новозеландски мед от манука, както и био козметика. 

 

Нашият основен партньор и доставчик - Holland & Barrett, вече 150 години произвежда и продава висококачествени хранителни добавки, витамини и минерали, билкови екстракти и етерични масла. Създадена през далечната 1870 от Алфред Барет и майор Уилям Холанд, компанията започва с малък магазин в английското градче Бишъпс Стортфорд. Днес Holland & Barrett имат близо 800 магазина във Великобритания и още 500 в общо 16 страни в света. Във Великобритания Holland & Barrett e един от най-разпознаваeмите брандове и синоним на хранителни добавки за добро здраве.

 

 

Продуктите на Holland & Barrett подлежат на строг контрол на качеството, на който залагат 150 годишната си репутация. Посланието на бранда към всички бъдещи клиенти, които се двоумят или гледат все още с недоверие гласи: "Ние Ви обещаваме, продуктите ни подлежат на критично, строго осигуряване на качеството. Нашият ангажимент за качество е най-високият в нашата индустрия, за да гарантираме най-качествените хранителни добавки, които парите могат да купят. Имате нашата гаранция!"

 

НАШИЯТ ЕКИП:
За нашите клиенти се стараем да подбираме най-добрите и знаещи консултанти, за да можем да сме максимално полезни. Всички наши консултанти се обучават индивидуално от специализиранта обучителна програма на Holland & Barrett, която им дава право да носят значки "квалифициран да съветва". 

 

 

 

Д-р Милка Градева е нашият основен консултант и автор на част от статиите в нашия блог. Тя е завършила Медицински Универитет Пловдив със специалност онкология и гинекология. Д-р Градева има дългогодишен интерес към алтернативните методи на лечение, включващи билки и хранителни добавки и работи с нас още от 2015. През 2019, д-р Градева бе удостоена с приз за цялостен принос към работата на Онкологичен център Бургас. 

 

 Наталия диплома 4

 

В София нашите клиенти oбслужва и консултира Наталия Георгиева. С особена страст към етеричните масла и билките, Наталия е дипломиран професионален хербалист, ароматерапевт и сертифициран консултант хранителни добавки.

 

 диплома 1диплома 2диплома 3

 

Наталия Георгиева е ученичка на д-р Григорова, виден наш хомеопат, при която Наталия научава тънкостите при работа с апарат по метода на Фол. Д-р Райнхолд Фол открива, че акупунктурните точки на тялoто, определени в китайската медицина, имат различно съпротивление при хора, страдащи от заболявания. При поставяне в контакт с тялото на билка, добавка или лекарствен продукт с подходящи за заболяването лечебни вибрации, съпротивлението се връща към нормалното. По този начин може бързо и лесно да се изберат най-подходящите билки и добавки за конкретния човек. Изсмерването се предлага в нашия магазин в София и можете да си запишете час на телефон 0895 56 8004.

 

varna

 

 

Снежанка Христова и Мартина Тодорова са нашите консултанти в град Варна. Снежи има дългогодишен стаж в Holland & Barrett в Лондон, завършила е успешно обучителната им програма и познава отлично хранителните добавки и тяхното действие. Мартина е част от нашия екип от съвсем скоро, с отлични познания в сферата на хранителните добавки.