За нас

БУЛВИТ ГРУП ЕООД е създадена в началото на 2015, с мисия да представи на българския пазар продуктите на един от най-големите производители на качествени хранителни добавки във Великобритания и света Holland & Barrett. На националния празник - 3 март 2015г, стартира нашия онлайн магазин Bulvit.com, а в началото на януари 2016 започна да работи и първия физически фирмен магазин в гр. Бургас. През 2017г. отвори врати втория ни физически магзин в гр.Варна. Продуктите ни може да намерите във верига аптеки Ремедиум, аптеки Фрамар, дрогерия Парамед и други, като постепенно добавяме нови партньори. Списък на аптеките и дрогериите можете да видите тук. От 2019 активно разширяваме продуктите, които предлагаме, като добавихме богата гама от новозеландски мед от манука, био козметика и етерични масла.

 

 

 

Нашият основен партньор Holland & Barrett, вече 150 години произвежда и продава висококачествени хранителни добавки, витамини и минерали, билкови екстракти и етерични масла. Holland & Barrett е водещият специализиран търговец на дребно на здравословни храни в Обединеното кралство и един от най-големите търговци на дребно за здраве и уелнес в Европа. Създадена през 1870 г., Holland & Barrett е собственост на Letter One Retail Group (L1 Retail) и в момента управлява повече от 1600 магазина в 16 страни по света, включително над 800 в Обединеното кралство и Ирландия.

 

 

Продуктите на Holland & Barrett подлежат на строг контрол на качеството, на който залагат 150 годишната си репутация. Посланието на бранда към всички бъдещи клиенти, които се двоумят или гледат все още с недоверие гласи: "Ние Ви обещаваме, продуктите ни подлежат на критично, строго осигуряване на качеството. Нашият ангажимент за качество е най-високият в нашата индустрия, за да гарантираме най-качествените хранителни добавки, които парите могат да купят. Имате нашата гаранция!"

 

 

 

 

Към 2023г. сме директни вносители на марките BioCare, Natures Aid и Lifeplan.

 

 

BioCare

BIOCARE ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Преди повече от 35 години, първоначалния основател на BioCare, Джон Стърлинг се заема да търси по-добро разбиране на здравето си след диагнозата рак. Той пътува по света, за да придобие по-добро разбиране за здравето и храненето. Правейки това, Джон осъзна, че неговите знания могат да помогнат не само на него, но и на другите. И така през 1988 г. се ражда BioCare. Страстно вярвайки в холистичния, натуропатичен подход, той започва да изследва и разработва своя собствена уникална гама от добавки, работейки заедно със съпругата си Шарън и експерти в различни области. Пионерското отношение на Джон е разкъсано през нашата история и е все още живо днес. То се корени в нашето разбиране, че здравето е уникално, динамично и адаптивно и че имаме нужда от интелигентни решения, за да посрещнем това предизвикателство. Никога не ограничени от миналото или настоящето мислене, ние винаги предизвикваме и търсим по-добро разбиране на здравето, като същевременно ставаме доверени експерти в изследванията и науката. BioCare работи с учени, специалисти по хранене и различни експерти, за да създаде модерни и ефективни добавки, произведени в Обединеното кралство, които идват без ненужни добавки. BioCare се грижи, за оформянето на по-здравословно общество.

 

 

 

Natures Aid

natures aid

Експерти по естествено здраве от 1981 г Natures Aid произвежда и доставя висококачествени хранителни добавки повече от три десетилетия. Създадена през 1981 г. във Великобритания, Natures Aid се превръща в една от любимите марки витамини, добавки и билкови продукти в Обединеното кралство. Британски производител Natures Aid произвежда всички свои продукти в собстено модерно производствено съоръжение с дължина 43 000 фута (4000 квадратни метра) в Престън, Ланкашир, Великобритания. Всички продукти са произведени по признатия в индустрията стандарт GMP, което гарантира продукти с най-високо качество. Natures Aid произвежда всеки от своите продукти според фармацевтичните стандарти. Притежаването на лиценз за фармацевтично производство позволи на Natures Aid да стане първата производствена компания във Великобритания, на която е предоставена традиционна билкова регистрация (THR) за EchinEeze®.

 

 

Lifeplan

Lifeplan Хранителни добавкиLifeplan произвежда най-висококачествени витамини и минерални добавки в продължение на повече от 35 години, помагайки на хората по света да се радват на здравословен, балансиран начин на живот. От скромно начало в провинциален Лестършир, Lifeplan се превърна в световна компания, обичана от милиони лоялни клиенти. Всички техни продукти са произведени в Обединеното кралство в съответствие с добрата производствена практика (GMP). Това означава, че можете да сте сигурни, че използват само най-чистите висококачествени съставки, които са устойчиво и етично произведени. Lifeplan работят в тясно сътрудничество с диетолози и биохимици, за да разработят продуктови гами от следващо поколение и нови авангардни формули за вашето здраве и благополучие.

 

 

 

 

 

НАШИЯТ ЕКИП:
За нашите клиенти се стараем да подбираме най-добрите и знаещи консултанти, за да можем да сме максимално полезни. Всички наши консултанти се обучават индивидуално от специализиранта обучителна програма на Holland & Barrett, която им дава право да носят значки "квалифициран да съветва". 

 

 

 

Д-р Милка Градева е един от нашите консултанти и автор на част от статиите в нашия блог. Тя е завършила Медицински Универитет Пловдив. Д-р Градева има над 40-годишна практика в сферата на гинекологията и онкологията. През 2019г, д-р Градева бе удостоена с приз за цялостен принос към работата на Онкологичен център Бургас.

 

 

 

varna

 

 

Снежанка Христова и Мартина Тодорова са нашите консултанти в град Варна. Снежи има дългогодишен стаж в Holland & Barrett в Лондон, завършила е успешно обучителната им програма и познава отлично хранителните добавки и тяхното действие. Мартина е с отлични познания в сферата на хранителните добавки и търговския ни представител за Област Варна. За връзка с Мартина тел: 0895547112