За нас

БУЛВИТ ГРУП ЕООД е създадена в началото на 2015, с мисия да представи на българския пазар продуктите на един от най-големите производители на качествени хранителни добавки в света Holland & Barrett. На националния празник - 3 март 2015г, стартирахме нашия онлайн магазин Bulvit.com, а в началото на януари 2016 започна да работи и първия физически фирмен магазин в гр. Бургас. През 2017г отвори врати втория ни физически магзин в гр.Варна, а през 2018 заработи и магазин БулВит гр.София. Продуктите ни може да намерите във верига аптеки Фрамар, аптеки Ремедиум, дрогерия Парамед и други, като постепенно добавяме нови партньори. Пълен списък на аптеките и дрогериите можете да видите тук. От 2019 активно разширяваме продуктите, които предлагаме, като добавихме богата гама от новозеландски мед от манука, био козметика и етерични масла.

Нашият основен партньор Holland & Barrett, вече 150 години произвежда и продава висококачествени хранителни добавки, витамини и минерали, билкови екстракти и етерични масла. Holland & Barrett е водещият специализиран търговец на дребно на здравословни храни в Обединеното кралство и един от най-големите търговци на дребно за здраве и уелнес в Европа. Създадена през 1870 г., Holland & Barrett е собственост на Letter One Retail Group (L1 Retail) и в момента управлява повече от 1600 магазина в 16 страни по света, включително над 800 в Обединеното кралство и Ирландия.

 

Продуктите на Holland & Barrett подлежат на строг контрол на качеството, на който залагат 150 годишната си репутация. Посланието на бранда към всички бъдещи клиенти, които се двоумят или гледат все още с недоверие гласи: "Ние Ви обещаваме, продуктите ни подлежат на критично, строго осигуряване на качеството. Нашият ангажимент за качество е най-високият в нашата индустрия, за да гарантираме най-качествените хранителни добавки, които парите могат да купят. Имате нашата гаранция!"

 

 

НАШИЯТ ЕКИП:
За нашите клиенти се стараем да подбираме най-добрите и знаещи консултанти, за да можем да сме максимално полезни. Всички наши консултанти се обучават индивидуално от специализиранта обучителна програма на Holland & Barrett, която им дава право да носят значки "квалифициран да съветва". 

 

 

 

Д-р Милка Градева е един от нашите консултанти и автор на част от статиите в нашия блог. Тя е завършила Медицински Универитет Пловдив. Д-р Градева има над 40-годишна практика в сферата на гинекологията и онкологията. През 2019г, д-р Градева бе удостоена с приз за цялостен принос към работата на Онкологичен център Бургас.

 

varna

Снежанка Христова и Мартина Тодорова са нашите консултанти в град Варна. Снежи има дългогодишен стаж в Holland & Barrett в Лондон, завършила е успешно обучителната им програма и познава отлично хранителните добавки и тяхното действие. Мартина е с отлични познания в сферата на хранителните добавки и търговския ни представител за Област Варна. За връзка с Мартина тел: 0895547112