Бор 100% чисто есенциално масло 10мл

16,00 лв.
  • Марка: MIAROMA
+ -
Купи
Моля, изберете:

Боровото етерично масло на Миарома е произведено с парна дестилация на борови иглички от Pinus sylvestris. Има свеж горски аромат и е известно със своите освежаващи и прочистващи свойства. Маслото от бор на Миарома е 100% чисто и натурално и от висок терапевтичен клас - без добавяне на каквито и да е синтитични вещества в процеса на производство. Действие:

✔Аналгетично;
✔Антисептично – дихателен тракт;
✔Пикочен тракт, черен дроб;
✔Бактерицидно;
✔Затопля, зачервява, може да предизвика локално кожно раздразнение и за това се прилага с нисък процент концентрация;
✔Инсулиноподобно;
✔Кортизоноподобно;
✔Отхръчващо;
✔Повишава кръвното налягане;
✔Противогъбично;
✔Противовъзпалително;
✔Спомага за отделянето на мукус;
✔Спомага за разграждане на жлъчните камъни;
✔Укрепва нервите.

Препоръчителното разрареждане - 5 капки есенциално борово масло към 10мл базово масло.

Основна треапевтична употреба

Тяло
Добро  очистващо средство за черен дроб, жлъчка, бъбреци, пикочен тракт. Намалява възпаления и образуване на камъни. Намалява задържането на течности, стимулира надбъбречната кора и това го прави добро средство срещу стреса.

Дихателни проблеми
Като мощен антисептик е добър за всички дихателни проблеми – настинки, грип, туберколоза – облекчава дишането, прочиства синусите. Също добро средство при възпалителни процеси – алергии, бронхити, синузит. Добър за използване чрез дифузер.

Съдържание: 100% чисто есенциално борово масло (Pinus sylvestris) - 10мл.

Срок на годност: 12 месеца след отваряне. За външна употреба. Избягвайте директен контакт с очите и разранена кожа, съхранявайте на място недостъпно за малки деца.

Внимание! 100% чистите есенциални масла, съгласно българското и европейското законодателтво, не могат да се приемат за вътрешна употреба. Ако някой се опита да Ви продаде чисто есенциално масло за пиене, поискайте удостоверение за регистрация от Българската агенция по храните (БАБХ). 100% чистите масла получени с парна дестилация или студено пресоване, без добавени химикали, са 100% чисти, не съществуват разновидности, които да ги правят по-малко или повече годни за вътрешна употреба.

Цени на доставка
Състав
Цени на доставка

Доставка до офис на Спиди - 3.20лв
Доставка до адрес със Спиди - 5.20лв

Доставка до офис на Еконт - 3.40лв
Доставка до адрес с Еконт - 5.40лв

Поръчки на стойност над 55лв безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди. Поръчки на стойност над 80лв безплатна доставка до адрес.

Състав

100% чисто есенциално борово масло (Pinus sylvestris)

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!