AMIX Whey Pure Fusion (суроватъчен протеин) 1000г

67,00 лв.
  • Марка: AMIX
+ -
Купи
Моля, изберете:

ДОСТАВКАТА НА ТОЗИ ПРОДУКТ МОЖЕ ДА ОТНЕМЕ 2-3 РАБОТНИ ДНИ

Whey Pure Fusion AMIX:
✔допринася за изграждането на стойностна мускулна маса;
✔предпазва тъканта от катаболизъм;
✔съдържа висококачествен суроватъчен протеин концентрат и CFM суроватъчен протеин изолат;
✔ускорява възстановяването;
✔засилва мускулния растеж;
✔притежава отличен вкус и не съдържа аспартам;
✔подсладен с SPLENDA сукралоза.

Whey Pure Fusion Amix е висококачествен суроватъчен протеин с отличен вкус без съдържание на аспартам. Съдържа 75% чист протеин, съставен от обработен при ниска температура, незабавно разтворим суроватъчен протеин концентрат (WPC) и CFM суроватъчен изолат, което осигурява на продукта висока биологична стойност. Суроватъчният протеин се усвоява бързо и лесно от организма и с високото съдържание на BCAA и L-глутамин, тази хранителна добавка е в състояние да спре катаболизма и да даде начало на процеса на протеин синтеза в тялото. Този продукт съдържа високо съдържание на био-активни компоненти като глобулин, алфа-лактоглобулин, бета - лактоглобулин, имуноглобулин и глюкомакропептид (GMP). BCAA (L-левцин, L-изолевцин, L-валин) принадлежат към така наречените незаменими аминокиселини. Организмът не е в състояние да ги произвежда и поради тази причина е необходимо да бъдат осигурени посредством храната или хранителна добавка. Аминокиселините играят важна роля в предпазването на мускулната тъкан от разрушаване, причинено от интензивна тренировка, като също така взимат участие във възстановителния процес. L-глутамин подпомага мускулите по време на почивка, усилва имунната система, стимулира хидратацията на мускулните клетки и поддържа естественото производство на растежния хормон (соматотропин). Този протеинов продукт е създаден за спортисти и атлети, които се стремят към изграждане и подобряване на качествена мускулатура.

Указания за употреба:
Смесете 1-2 лъжици от продукта с 180-250мл вода или нискомаслено мляко. Използвайте блендер или ръчен шейкър, разбъркайте за 30 секунди. Приемайте 2-3 дози дневно, в зависимост от дневните нужди от протеин.

Всяка доза 35г (една мерителна лъжица) съдържа:
Калории - 130
Протеин - 25.26г
Въглехидрати - 2.7г, от които захари < 1.2г
Мазнини - 1.65г, от които наситени < 1г

Опаковка: 1000 грама (28 дози)

Предупреждение:
Само за възрастни. Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Не приемайте, ако сте алергични към някоя от съставките. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете прием, ако сте бременна, кърмите, опитвате да заченете, приемате лекарства или имате някакво заболяване.

Условия за съхранение:
Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се използва след датата на изтичане на срока на годност, отбелязан върху опаковката.

Цени на доставка
Състав
Цени на доставка

Доставка до офис на Спиди - 4.00лв
Доставка до адрес със Спиди - 6.00лв

Доставка до офис на Еконт - 4.50лв
Доставка до адрес с Еконт - 6.00лв

Поръчки на стойност над 60лв безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди. Поръчки на стойност над 80лв безплатна доставка до адрес.

Състав

Състав: суроватъчен протеин концентрат (WPC), CFM суроватъчен изолат, ВСАА, глутамин, глобулин, алфа-лактоглобулин,бета лактоглобулин,имуноглобулиниглюкомакропептид (GMP).

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!