AMIX CFM Nitro Protein Isolate (суроватъчен протеин) 1000г

102,00 лв.
  • Марка: AMIX
+ -
Купи
Моля, изберете:

ДОСТАВКАТА НА ТОЗИ ПРОДУКТ МОЖЕ ДА ОТНЕМЕ 2-3 РАБОТНИ ДНИ

CFM Nitro Protein Isolate AMIX:
✔допринася за изграждането на стойностна мускулна маса;
✔предпазва тъканта от катаболизъм;
✔съдържа висококачествен CFM суроватъчен протеин изолат;
✔стимулира синтеза на азотен оксид;
✔ускорява възстановяването на мускулните влакна;
✔засилва мускулния растеж;
✔притежава отличен вкус и не съдържа аспартам.

CFM Nitro Protein Isolate е революционна, патентована формула с 90% съдържание на протеин. Съдържа висококачествен суроватъчен протеин изолат CFM в комбинация с ActiNOS™, изцяло натурален комплекс, който стимулира синтеза на азотен оксид. Благодарение на тази формула, хранителните вещества навлизат директно в мускулите и в кръвния поток, без да е необходим приемът на стимуланти. Този уникален комплекс е с висока биологична стойност и осигурява пълния спектър от аминокиселини с най-висока концентрация на BCAAs и други основни аминокиселини. Благодарение на патентованите мулти-ензимни системи Aminogen® и Lactospore ®, CFM Nitro Protein Isolate се усвоява много по-ефективно и по-пълноценно.

Указания за употреба:
Смесете 1 лъжица от продукта с 180-250мл вода или нискомаслено мляко. Използвайте блендер или ръчен шейкър, разбъркайте за 30 секунди. Приемайте 2-3 дози дневно, в зависимост от дневните нужди от протеин.

Всяка доза 35г (една мерителна лъжица) съдържа:
Калории - 133
Протеин - 31.5г
Въглехидрати - 0.7г, от които захари < 0.2г
Мазнини - 0.4г, от които наситени < 0.2г

Опаковка: 1000 грама (28 дози)

Предупреждение:
Само за възрастни. Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Не приемайте, ако сте алергични към някоя от съставките. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете прием, ако сте бременна, кърмите, опитвате да заченете, приемате лекарства или имате някакво заболяване.

Условия за съхранение:
Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се използва след датата на изтичане на срока на годност, отбелязан върху опаковката.

Цени на доставка
Състав
Цени на доставка

Доставка до офис на Спиди - 4.00лв
Доставка до адрес със Спиди - 6.00лв

Доставка до офис на Еконт - 4.50лв
Доставка до адрес с Еконт - 6.00лв

Поръчки на стойност над 60лв безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди. Поръчки на стойност над 80лв безплатна доставка до адрес.

Състав

Състав: Пробиотици (Lactospore®), Aminogen® - протеазен бленд, ActinosTM (CFM NitroTM), ВСАА, глутамин, аргинин, суроватъчен протеин изолат CFM

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!