За нас

БУЛВИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД е ексклусивен представител за България на английската фирма HOLLAND & BARRETT. Ние предлагаме всичко необходимо за вашето отлично здраве и спортна форма. Витамини, минерали и хранителни добавки на реномирани марки с доказан произход и качество. Познати на българския пазар спортни добавки. Всичко директно от Великобритания до вашата врата - бързо и на отлични цени. Всички продукти, които ви предлагаме, включително и фитнес добавките, са произведени в Европейския съюз и са съобразени с всички Британски и Европейски изисквания за качество и сигурност на хранителните добавки.

БУЛВИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД НЕ Е ПРОИЗВОДИТЕЛ. Ние НЕ ПРЕДЛАГАМЕ собствена марка. При нас НЯМА ДА НАМЕРИТЕ продукти предназначени само за българския пазар или само за Източна Европа. БУЛВИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД продава ДИРЕКТНО без посредници. Ние НЕ СМЕ мулти левъл (мрежов) маркетинг компания.

Всички марки, които предлагаме са с дългогодишна история, опит и собствени изследователски лаборатории. Основната марка в нашия магазин - Холанд и Барет - има над 80 годишна история в производството и продажбата на хранителни добавки. Холанд и Барет притежава над 620 магазина във Великобритания и Ирландия и още 80 в континентална Европа. Холанд и Барет произвежда и марките Precision Engineered и Nature's Garden. Витабиотикс е английска марка с 40 годишна история и собствена научноизследователска лаборатория. Maxifuel е марка на Глаксосмитклайн, в която са сляти две британски дружества с повече от един век история.

Пазарувайте при нас с увереност!